Produksjon med fokus på miljø og kvalitet

M. Bruce ønsker produksjon på en nøktern og miljøvennlig måte. Tekstiler bestilles kun fra butikker i Norge. Slik kan vi støtte små, lokale leverandører samt kvalitetssikre produktene. Alt av rester av tekstiler som blir igjen etter en produksjon, brukes til å lage små-produkter for å kaste minst mulig. Det lille resterende resirkuleres via innsamlings-containere.

Et annet tiltak for å spare miljøet er at vi har tre års garanti på søm- og produksjons-svakheter. Det betyr at dersom noe du har bestilt ryker i sømmene innen de tre første årene, får du det reparert helt gratis av oss. Dette er et tiltak som er gjort med ønske om at klær og andre produkter skal brukes lengst mulig og gi mest mulig nytte og glede.

Dersom du forhåndsbestiller et produkt er det ikke mulig å kjøpe inn stoffet selv og levere til M. Bruce. Dette er bestemt fordi vi forholder oss til forbrukerkjøpslovens bestemmelser om tilvirkningsprodukter og ønsker å kunne bruke restene etter produksjonen til miljøvennlige produkter i stedet for at det blir søppel eller bare blir liggende i et skap.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram